Nordlys på Langsanden med Frozen-produsent

Med Oscarvinneren Peter Del Vecho i spissen var en en Disneydelegasjon denne uka i Bodø og Salten for å promotere «Frozen 2» for internasjonal media.
- Et stort ønske fra Disney var å oppleve nordlyset, og da valgte vi å ta dem med til Langsanden, sier Raymond Limstrand i Visit Bodø. 

- Gruppen ble møtt av lokal nordlysfotograf Petter Formo som hadde ordnet med bål som varmet. En spent gjeng gikk ned på stranden, og det tok ikke lang tid før nordlyset viste seg. En meget fornøyd gjeng stå måpende på standen og skuet opp mot himmelen der nordlyset ble kraftigere og kraftigere. For mange av disse var det en drøm som gikk i oppfyllelse, og det ble et minne for livet, avslutter Raymond Limstrand.

Sammen med Innovasjon Norge, NordNorsk Reiseliv og Avinor Bodø hadde Visit Bodø jobbet lenge for å få til dette, der også 3 fra NHK (Japans svar på NRK) og Disney Japan samt 9 journalister fra store mediehus i Europa deltok. I tillegg til opplevelsen på Langsanden gikk turen også til Meløy/Svartisen, Saltstraumen/Tuvsjyen og Saltfjellet/nasjonalparksenteret.

Foto; Petter Formo