1049022114.jpg

Bolig

Gildeskål kommune skal med en aktiv forvaltning av bygg, eiendommer og naturressurser legge til rette for en framtidsrettet og bærekraftig utvikling av kommunen. Tilrettelegging for mer effektiv og brukerrettet planlegging er et sentralt mål.

 
 

Utleie

I tillegg til private aktører har kommunens boligstiftelse Gildebo 24 boenheter for utleie. Tjenesten administreres av Kigok, ta kontakt med tore@kigok.no for mer informasjon og spørsmål.

 
 

Nye prosjekter

Gildebo Boligstiftelse fører opp 4-mannsbolig på Sør-Arnøy, ferdigstilles 2020

Bygge bolig?

Har du en tomt klar og vil bygge bolig eller fritidseiendom må det søkes til Gildeskål kommune. Les mer og finn søknadsskjema HER

 
 

Ledige bolig- og næringstomter

Gildeskål Kommune har ledige bolig- og næringstomter på Våg, Sørarnøy, Nygårdssjøen og Mevik.
Se oversikt HER (ekstern link). Zoom inn på området du er interessert i, klikk på “Kartlag” øverst til venstre. I menyen du får opp på høyre side velger du ledig bolig og næringsareal (og kun denne). For en bedre oversikt anbefales å velge grått bakgrunnskart.
Gul farge: Boligareal
Lilla farge: Næringsareal

 

Fritidseiendom

Det finnes ca 1800 fritidsboliger i Gildeskål, spredt på øyer og fastland. Her kan du skape ditt eget ferieparadis med midnattssol eller nordlys, i høststormen eller vårsola. Nye prosjekter er i gang i Mevika, på Skaugvoll, på Våg og på Nord-Arnøy.

Fritidseiendom til salgs i Gildeskål (ekstern lenke)

 

Dette er Gildeskål

Gildeskål kommune, en vakker kystkommune i Nordland. Med sine sine høye fjell, dype fjorder og mange øyer er Gildeskål en perle langs Nordlandskysten. 
Navnet Gildeskål er utledet fra det gammel-norske ordet “gildaskåli” – gildestue, et møtested for å holde fest (gilde), og du er velkommen!
Gildeskål er en kommune i Salten regionen i Nordland fylke. Det bor ca 2000 mennesker er Gildeskål. 

Gildeskål er en åpen, fremtidsrettet og offensiv kommune. Med en nærhet til Bodø, fylkeshovedstaden i Nordland, lever mange i Gildeskål det gode liv på landet. Vi har en rik og variert natur, og kan by på et mangfold av muligheter når det kommer til aktiviteter, næringsliv og muligheter for besøkende og fastboende.
Gildeskål er en stor kommune geografisk, med mange fritidsboliger spredt på øyer og fastland. Vi knyttes sammen gjennom Kystriksveien, ferger og hurtigbåt.

003744_Renate-Sandvik_BL-GK_Gildeskaal-e1528802807959.jpg
Reker.jpg