1049026491.jpg

Kultur og fritid

I Gildeskål kommune finner du et variert utvalg innen kultur og fritid, spredt utover i kommunen. Naturen er lett tilgjengelig og det er eget turlag som arrangerer fellesturer og topptrim. Bygdekino, svømming, bibliotek eller ungdomsklubb er noen av tilbudene, engasjerende idrettslag eller kor er andre. Arrangementer blir lagt i kalenderen fortløpende, se ellers linker til de forskjellige tilbudene for åpningstider.

 

Fritidstilbud

Lokale møteplasser er viktig for trivselen, om det er en fjelltur eller dans, en prat over en kaffekopp eller en felles interesse for musikk. Her finnes tilbud for voksne og barn i alle aldre, bruk de og bli kjent med kommunen og innbyggerne. Gildeskål har mange engasjerte lag og foreninger og dugnadsånden står sterkt. For å gjøre det litt lettere å finne fram er lokale lag i de forskjellige delene i kommunen delt opp, det betyr ikke at du som bor i Nordfjorden ikke kan komme til husmorstua i Mevik!

+ Nordfjorden

  • Lokalutvalget Nordfjorden
  • UL Havgull
  • Nordfjorden Idrettslag
  • Saura Helselag
  • Nordfjorden Danselag
  • Nygårdssjøen Grunneierlag

+ Sandhornøy

+ storvikbukta

+ Inndyr og omegn

+ Arnøyene

+Sørfjorden og Forstranda

 

Kulturtilbud

Gjennom året er det flere arrangement rundt i kommunen, en fin møteplass for nye og gamle innbyggere, besøkende og hyttefolk. Arrangementer blir lagt ut i kalenderen fortløpende, se ellers linker for informasjon.

Bygdekino Inndyr og Nygårdsjøen
Langsandfestivalen
Havnedagan Nygårdssjøen
Midtsommertreff Inndyr
Fiskefestival Sørfjorden

 

Hva skjer